img_0001

RM9.30

Sku: 9789835994463
Compare

Siri SUPER SKILLS ASPIRASI A+ ini diterbitkan sebagai solusi untuk membantu murid menguasai Panduan Perkembangan Pembelajaran Murid (PPPM), buku teks, Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT), Pembelajaran Abad Ke-21 (PAK-21) serta menghadapi pentaksiran sekolah dan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR). Persembahannya diolah secara integrasi untuk memudahkan murid memahami kesemua elemen yang diterapkan dalam siri ini.

Kandungan setiap judul dalam siri ini dirancang dan digubal dengan telitinya agar selari dengan kehendak sukatan pelajaran, buku teks, format pentaksiran, dan objektif Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia (PPPM) 2013-2025. Kesemua elemen ini digabungjalinkan dalam nota dan praktis bagi memenuhi keperluan murid untuk menguasai silibus.

Bagi memenuhi keperluan semasa, siri ini menerapkan elemen-elemen PAK-21 yang bersesuaian dengan transformasi pendidikan untuk melahirkan murid yang dapat menguasai ppelbagai kemahiran tanpa bergantung pada kaedah konvensional semata-mata tetapi juga kaedah yang lebih holistik, dinamik dan kreatif, di samping penggunaan teknologi yang inovatif dan terkini.

Weight 0.3 kg
Publisher

Sasbadi

Book Author

Mat Ariffin Ismail

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Super Skills Aspirasi A+ Bahasa Melayu Tahun 1”

Back to Top